Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hírek >>  Kamarai hírek

MÁOK Pest megyei szervezete GDPR szabályzatok
Kamarai hírek
Területi szervezetünk Adatvédelmi Szabályzata és Adatkezelési tájékoztatója olvasható alábbi linkeken:

 

Adatkezelési tájékoztató

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

A MÁOK Pest megyei szervezete és annak Oktatási Bizottsága által szervezett szakmai továbbképzésekre történõ jelentkezések valamint a rendezvények szervezésével és promótálásával kapcsolatos speciális adatvédelmi információi a rendezvényeken résztvevõk/jelentkezõk számára.

 

1. Az Adatvédelmi Szabályzatról és az Adatkezelési Tájékoztatóról a jelentkezõk/résztvevõk tájékoztatást kapnak.

2. A jelentkezéskor megadott adatok kezelése kizárólag a vonatkozó hatályos jogszabályok szerinti kötelezõ adatkezelésre terjednek ki (pl. számlázáshoz/könyveléshez szükséges adatok kezelése.)

3. Jelentkezéskor megadott adatokat a szervezet harmadik félnek nem adja át, azt nem továbbítja bármely más harmadik fél felé.

4. A rendezvényt követõen a jelentkezõk adatai törlésre kerülnek, kivéve azokat az adatokat és dokumentumokat, melyek megõrzésérõl és annak idejérõl külön jogszabályok rendelkeznek.

5. Bármely jelentkezõnek illetve a továbbképzési rendezvényen résztvevõnek joga van információt kérni a nyilvántartott adatainak kezelésérõl, kérheti azok törlését, helyesbítését, kérheti az adatkezelés korlátozását illetve tiltakozhat az adatok fenti, valamint a szabályzatban meghatározott adatkezelési szabályok alkalmazása és az adatkezelés ellen.

6. A MÁOK Pest megyei szervezete hozzájárulást kér abban a tárgyban, hogy a jelentkezõk részére információkat küldhessen a kamarai tag kötelezõ és megadott e-mail címére a rendezvényeivel kapcsolatban.

7. A rendezvényeken a jogszabályok által elõírt valamint a kamarai szabályzatok szerinti jelenléti ív készül, a jelentléti íven feltüntetett adatok kezelése is kizárólag a jogszabályok által meghatározott kötelezettségek (pl. számlázás/könyvelés, továbbképzési pontok regisztrálásának nyilvántartása) teljesítése végett történik meg.

8. Minden egyéb, az eddigiekben fel nem sorolt szabályozás vonatkozásában a MÁOK Pest megyei szervezetének Adatvédelmi Szabályzata és Adatkezelési tájékoztatója az irányadó.

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál






Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu