Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hrek >>  Kamarai hrek

MOK Pest megyei szervezete GDPR szablyzatok
Kamarai hrek
Terleti szervezetnk Adatvdelmi Szablyzata s Adatkezelsi tjkoztatja olvashat albbi linkeken:

Adatkezelsi tjkoztat

---------------------------------------------------------------------------------------------

A MOK Pest megyei szervezete s annak Oktatsi Bizottsga ltal szervezett szakmai tovbbkpzsekre trtn jelentkezsek valamint a rendezvnyek szervezsvel s promtlsval kapcsolatos specilis adatvdelmi informcii a rendezvnyeken rsztvevk/jelentkezk szmra.

1. Az Adatvdelmi Szablyzatrl s az Adatkezelsi Tjkoztatrl a jelentkezk/rsztvevk tjkoztatst kapnak.

2. A jelentkezskor megadott adatok kezelse kizrlag a vonatkoz hatlyos jogszablyok szerinti ktelez adatkezelsre terjednek ki (pl. szmlzshoz/knyvelshez szksges adatok kezelse.)

3. Jelentkezskor megadott adatokat a szervezet harmadik flnek nem adja t, azt nem tovbbtja brmely ms harmadik fl fel.

4. A rendezvnyt kveten a jelentkezk adatai trlsre kerlnek, kivve azokat az adatokat s dokumentumokat, melyek megrzsrl s annak idejrl kln jogszablyok rendelkeznek.

5. Brmely jelentkeznek illetve a tovbbkpzsi rendezvnyen rsztvevnek joga van informcit krni a nyilvntartott adatainak kezelsrl, krheti azok trlst, helyesbtst, krheti az adatkezels korltozst illetve tiltakozhat az adatok fenti, valamint a szablyzatban meghatrozott adatkezelsi szablyok alkalmazsa s az adatkezels ellen.

6. A MOK Pest megyei szervezete hozzjrulst kr abban a trgyban, hogy a jelentkezk rszre informcikat kldhessen a kamarai tag ktelez s megadott e-mail cmre a rendezvnyeivel kapcsolatban.

7. A rendezvnyeken a jogszablyok ltal elrt valamint a kamarai szablyzatok szerinti jelenlti v kszl, a jelentlti ven feltntetett adatok kezelse is kizrlag a jogszablyok ltal meghatrozott ktelezettsgek (pl. szmlzs/knyvels, tovbbkpzsi pontok regisztrlsnak nyilvntartsa) teljestse vgett trtnik meg.

8. Minden egyb, az eddigiekben fel nem sorolt szablyozs vonatkozsban a MOK Pest megyei szervezetnek Adatvdelmi Szablyzata s Adatkezelsi tjkoztatja az irnyad.

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál


Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu