Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hrek >>  Kamarai hrek

Tovbbkpzsi tmogats plyzat - 2019.
Kamarai hrek

TOVBBKPZSI TMOGATS PLYZAT– 2019

A MOK Pest megyei Szervezete – a Pest megyei kamarai tagok tmogatsa rdekben, sszhangban a Magyar llatorvosi Kamara Tovbbkpzsi Szablyzatval* –TOVBBKPZSI TMOGATS plyzatot r ki.

A plyzat clja, hogy sztnzze, tmogassa s segtse a Pest megyei szolgltat, praxisvezet s alkalmazott llatorvosok folyamatos szakmai tovbbkpzst, egyetemi szakllatorvosi vagy kamarai specialista diplomik megszerzst gy, hogy az ezirny szakmai kpzseken val rszvtelhez anyagi segtsget kaphasson egy-egy sikeres plyz.

A plyzatonknt elnyerhet tmogats egyszeri s egy sszeg: brutt15.000 – 50.000 Ft (a szakmai kpzs djnak max. 20%-a). A sikeres plyzatokra fordthat keret egy vben sszesen: 500.000 Ft.

A plyzatitovbbkpzsi tmogats csak a tmogatand szakmai kpzsen val rszvteleltt ignyelhet, s csak olyanra, amelyre egybknt a Pest megyei llatorvosok szmra nincs kedvezmny.

A plyzatutfinanszrozs, azaz sikeres plyzat esetn a tmogats a tovbbkpzsen val rszvtel, tovbbkpzsi pont jvrsa, sikeres vizsga lettele, oklevl vagy diploma megszerzseutn kerl tutalsra.

Plyzati felttelek:

A plyzaton csak azok a szolgltat-llatorvosi munkt vgz, azaz praktizl Pest megyei kamarai tagok vehetnek rszt,

  • akik tagdjfizetsi htralkkal nem rendelkeznek
  • akikkel szemben jogers elmarasztal etikai dnts nincs hatlyban
  • akiknek tovbbkpzsi pontokkal kapcsolatos elmaradsuk s elmarasztalsuk a 2013-2015 s 2016-2018 tovbbkpzsi ciklusokban nem volt

A benyjtand plyzati anyagktelez elemei:

  • a szakmai kpzsre (tovbbkpzs, egyetemi szakllatorvosi vagy kamarai specialista kpzs stb.) val jelentkezs (szervez ltali) visszaigazolsa,vagya mr megtrtnt befizets (csekkszelvny, banki tutals) igazolsa
  • a plyz (a plyzat beadsnak dtuma szerinti) tovbbkpzsi pontjainak igazolsa
  • a plyz praxisengedlynek msolata, valamint igazols a tagdjfizetsrl
  • a plyz rvid (max. 10 sor) szakmai nletrajza
  • a tmogats ignylsnek indokai rviden (max. 10 sorban)

A plyzat elbrlsakor elnyt jelent:

  • ha a plyz mg nem vett rszt sikeresen ms Pest megyei plyzatokon
  • ha a plyz (a plyzat beadsnak dtuma szerinti) tovbbkpzsi pontjai – a 2019-2021 tovbbkpzsi ciklusban idarnyosan – meghaladjk a 300 pont / tovbbkpzsi ciklust

A plyzatok – a MOK Pest megyei Szervezetnek levelezsi cmre (2100 Gdll, Pattantys . krt. 2.) trtn – bekldsnek hatrideje: folyamatos

A Szervezet Vezetsge – a plyzati anyagok elbrlsa utn – a havonknti vezetsgi lseken dnt a berkezett plyzatokrl. A plyzat nyerteseivel a Szervezet tmogatsi szerzdst kt, melynek felttele, hogy a tmogats csak a tovbbkpzsen val rszvtel, sikeres vizsga lettele, oklevl vagy diploma megszerzseutn kerl tutalsra. A sikeres plyznak – a tmogatott tovbbkpzsen val rszvtel utni negyedvben – egy 20-30 soros beszmolt kell rnia a tmogatott szakmai kpzsrl, melyet a MOK Pest megyei Szervezete a honlapjn, valamint hrlevelben megjelentethet.

MOK Pest megyei szervezetnek Vezetsge

Gdll, 2019. janur 11.

(Elfogadva a MOK Pest megyei Szervezetnek 2018. november 8-i vezetsgi lsn.)

* A Magyar llatorvosi Kamara Tovbbkpzsi Szablyzatnak Preambuluma:

„A Magyar llatorvosi Kamarrl, valamint az llatorvosi szolgltati tevkenysg vgzsrl szl 2012. vi CXXVII. trvny szerint a Magyar llatorvosi Kamara valamennyi szolgltat-llatorvosi tevkenysget vgz tagjnak szakmai tovbbkpzseken kell rszt vennie. Ez az elrs elsegti, hogy az llatorvosok egyre magasabb szakmai sznvonalon tudjk feladatukat elltni az llattartk megelgedsre, emelve egyben az llatorvosok trsadalmi megbecsltsgt. Az llatorvos-tudomny valamennyi szakterlete nagy temben fejldik, ezrt a Kamara sztnzi, tmogatja s segti tagjai folyamatos kpzst. A Kamara e cl rdekben nemcsak nllan szervez szakmai rendezvnyeket, hanem egyes, nem kamarai szervezk rendezvnyein val rszvtelt is tovbbkpzsi pontokkal honorlja. A Kamara elvrja tagjaitl, hogy felismerjk a folyamatos tovbbkpzs szksgessgt.”


Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest megyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu