Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hírek >>  Kamarai hírek

A tisztújító közgyûlés elektronikus részének lebonyolítása
Kamarai hírek
Szervezetünk a kamarai tagok részére a hozzánk korábban bejelentett és nyilvántartott elektronikus levélcímére elektronikus leveleket (e-mailek) küld ki az alábbiak szerint:

1. E-mail

Értesítés a részben elektronikus úton lebonyolított tisztújító területi szervezeti közgyûlés összehívásáról (legalább 10 nappal a közgyûlés tervezett idõpontja elõtt) és Meghívó (figyelmeztetéssel arra, hogy határozatképtelenség esetén a megismételt közgyûlés a meghívóban szereplõ dátumot követõ napon és idõpontban kerül összehívásra), a tervezett napirenddel és tájékoztatás a különleges lebonyolítási szabályokról.

2. E-mail

Tájékoztató a tisztújító elektronikus közgyûlés megkezdésérõl, közölve a tagokkal a területi szervezetet érintõ általános döntéseket, amelyekre e-mail válasz(oka)t (szavazatot) várunk (legalább 2 óra idõtartamban)

3. E-mail

A területi szervezet titkára a részben elektronikus úton lebonyolított tisztújító közgyûlés megkezdését követõ négy óra letelte után állapítja meg a részben elektronikus úton lebonyolított területi közgyûlés határozatképességét a nyílt szavazáshoz beérkezett érvényes területi tagi szavazatokat leadó (visszaküldõ) kamarai tagok létszáma alapján.

A határozatképtelenség megállapításáról és a megismételt tisztújító közgyûlés összehívásáról a területi szervezet elnökének nevével jelezve kell az e-mailt kiküldeni.

4. E-mail

A megismételt tisztújító közgyûlés megkezdésérõl, közölve a tagokkal a területi szervezetet érintõ általános döntéseket, amelyekre e-mail válasz(oka)t várunk (legalább 2 óra idõtartamban)

5. E-mail

4 órával a tisztújító közgyûlés megkezdése után értesítés az általános döntésekrõl szóló szavazás lezárásáról és az ajánlási szakasz megkezdésérõl.

6. E-mail

Az ajánlási idõszak letelte után értesítés az ajánlási szakasz lezárásáról és a jelölési szakasz megkezdésérõl (ami 24 óra idõtartamú).

7. E-mail

A kamarai területi szervezet a tisztújítási garnitúrák (szavazólapok és postabélyegekkel ellátott válaszborítékok) postára adásáról elektronikus levélben (e-mailben) is értesíti a területi szervezet választásra jogosult tagjait.

8. E-mail

A tisztújítás eredményhirdetése

A területi szervezet a www.pest-megyei-allatorvos.hu internetes oldalán ad folyamatos híreket a tisztújítás folyamatáról, az egyes kamarai tisztségekre és posztokra történt ajánlásokról

A segédlet letölthetõ: INNEN.

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál






Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu