Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hírek >>  Kamarai hírek

Tisztújító közgyûlés - tisztújítási garnitúrák postázása
Kamarai hírek
Mai napon – azaz 2020. november 25-én - a kamarai tisztújításra vonatkozó speciális eljárásrendben rögzítettek szerint, a közjegyzõ által és a kamarai szervezet által hitelesített szavazólapokat tartalmazó un. „tisztújítási garnitúrák” postára adása megtörtént a MÁOK Pest megyei szervezetének választásra jogosult tagsága részére.

A tisztújítási garnitúrák postázása ajánlott postai levélküldeményben történt, ezek tartalmazzák a

-  közjegyzõ és kamarai szervezet által hitelesített szavazólapokat,

-  egy jelöletlen postai borítékot,

-  egy bérmentesített – postai bélyeggel ellátott, elsõbbségi – borítékot, amely a területi szervezet  - erre a tisztújításra bérelt – postafiók címére szól és egy

-  szavazási útmutatót.

A speciális eljárásrend alapján – mivel a postától kapott tájékoztatás alapján ajánlott, belföldi levélküldemény címzetthez történõ kézbesítése a postai feladáshoz képesti 1-5 munkanapon történik meg –

1. „A területi szervezet választásra jogosult tagja a tisztújítási garnitúrák kihirdetett postára adásának idõpontjától számított ötödik munkanaptól a hetedik munkanap 24. órájáig jelezheti a területi szervezet irodájának azt, ha nem kapta meg a tisztújítási garnitúrát.”

Kérjük tehát kollégáinkat, hogy amennyiben a kamara területi szervezetéhez bejelentett - regisztrált -  postai/levelezési címére 2020. december 02. 24:00-ig nem kapja meg tisztújítási garnitúráját, azt a területi szervezet e-mail címére  - maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu– legyen kedves bejelenteni.

 

A bejelentésre rendelkezésre álló határidõ: 2020. december 04. 24:00 óra.

2. A tisztújítási garnitúra részét képezõ szavazási útmutató alapján a választásra jogosult kamarai tag szavazatát alábbi módon adhatja le:

- szavazólapok kitöltése,

- a kitöltött szavazólapokat elsõ lépésben a jelöletlen borítékba – kis méretû -  kell helyezni majd 

- ezt a jelöltetlen borítékot a bérmentesített, elsõbbségi, bélyeggel ellátott, a területi szervezet postafiók címére szóló – közepes méretû – válaszborítékba helyezve

- postázni (akár postaládába bedobva, akár postai ügyintézõnek átadva).

"A területi szervezet választásra jogosult kamarai tagjainak a tisztújítási garnitúrák postára adásának idõpontjától számított tizedik munkanap 24. órájáig van lehetõsége a szavazólapok visszaküldésére."

 

A kitöltött szavazólapokat tartalmazó válaszboríték postára adásának határideje: 2020. december 10. 24:00.


Ezúton is köszönjük valamennyi kollégánknak, hogy részt vesz a 2020-as év MÁOK Pest megyei szervezetének tisztújításában.

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál






Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu