Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hírek >>  Kamarai hírek

Összevezetéses eboltás - 2015
Kamarai hírek
Tisztelt Kollégák!

A vonatkozó jogszabály és kamarai szabályozás alapján a MÁOK Pest megyei szervezete a Pest megyei Kormányhivatal ÉBÁI-val egyeztetve elkészítette és elfogadta a 2015. évre szóló, veszettség elleni összevezetéses védõoltás szervezésére ajánlott Pest megyei települések listáját.

Emlékeztetõül: csak a listán szereplõ településeken és településrészeken lehetséges Pest megyében összevezetéses veszettség elleni védõoltás szervezése és végzése.

A MÁOK Pest megyei Szervezetének Vezetõsége - a 2014-es év tapasztalatai alapján – felhívja az érintett kollégák figyelmét két, az összevezetéses eboltás szervezésére vonatkozó kamarai szabályozás betartására:

  1. Az állatorvos összevezetéses eboltásra vonatkozó szándékát annak tervezett idõpontja elõtt 14 nappal, az összevezetés tervezett idõpontjának és pontosan azonosítható helyszínének megjelölésével, írásban köteles bejelenteni a területileg illetékes járási fõállatorvosnakés a MÁOK területileg illetékes szervezetének. (megj.: 2014-ben számos esetben okozott problémát a 14 napos bejelentési határidõ be nem tartása.)
  2. A bejelentésre a vonatkozó kamarai szabályzat mellékleteit kell használni.

A lap alján a mellékelt dokumentumok között megtalálják a településlistát, a vonatkozó hatályos kamarai szabályzatot és a bejelentési mellékleteket.

Üdvözlettel:

2015-01-20

MÁOK Pest megyei Szervezet Vezetõsége


Mellékelt dokumentumok:
1_Telepuleslista_2015.doc
veszettsegoltasi_szabalyzat.pdf
veszettseg_1a_sz_melleklet.doc
veszettseg_1sz_melleklet.doc

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál






Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu