Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hrek >>  Kamarai hrek

Tisztjt kzgyls - 2016. oktber 01. - Lurdy hz
Kamarai hrek
Kedves Kollgk!A 2016 az aktulis, ngyves kamarai ciklus utols ve. Ennek megfelelen idn kerlnek sorra mind terleti, mind orszgos szinten a kamarai tisztjt vlasztsok.

Mink itt a tr….”

Kzs felelssgnk, hogy a Magyar llatorvosi Kamart, szakmai kztestletnket hogyan mkdtetjk. Ahhoz, hogy mkdjn, olyan emberekre van szksg, akik felvllaljk, hogy a munkaidejk s a szabadidejk egy rszt kzs gyeinknek az intzsre szentelik.”

1. A tisztjt vlasztsok sikeressge s eredmnyessge rdekben szeretnk tjkoztatst nyjtani a sorra kerl vlaszts helysznre s idpontjra, valamint a megvlasztsra kerl kamarai tisztsgviselkre s feladatokra vonatkozan:


A tisztjt kzgyls idpontja: 2016. oktber 01. szombat

Helyszne: Budapest, Lurdy Hz.

A kezdsi idpont mg egyeztets alatt, a pontos menetrendrl termszetesen idben tjkoztatni fogjuk kollginkat.

Sikeres s eredmnyes vlasztsokat csak a kamarai tagok kell szm s aktv rszvtele mellett lehet lebonyoltani. Tisztjt vlasztsok ngyvente egyszer zajlanak a kamarban, a vezetsg ennek megfelelen - a soron kvetkez kamarai ciklus kiemelten fontos clkitzsei miatt– arra kri a szervezet minden egyes tagjt, hogy rszvtelvel tisztelje meg, s segtse a vlasztsok lebonyoltst.

Egy flnapot ngyvenknt egyszer kell erre a clra ldozni.”

(Hozzteszem: minden kamarai tag sikeresebb s eredmnyesebb szolgltati tevkenysge rdekben is.)

2. A Kamara tagsgnak ismernie kell, hogy, mely feladatokra, milyen tisztsgviselk s ms kamarai tisztsgek kerlnek a tisztjt kzgylsen megvlasztsra. Terjedelmi okokbl ezt egy, a jelen levlhez csatolt kln sszefoglalban ismertetem kollgimmal.

Az sszefoglalbl lthat, hogy szpszm kamarai feladat van, ennek elltsa a kztestlet termszetbl ereden a tagsg aktv szerepvllalst ignyli. Mindazon dolgok megszervezse s elltsa a feladat, ami miatt a kamarai tagok rszei a terleti szervezetnek, ami miatt rendszeresen kamarai tagdjat fizetnek, ami miatt szmtanak arra, hogy a megvlasztott szemlyek rtk s rettk tevkenykednek a kamara terleti szervezetben.

Mindezek miatt kri a vezetsg minden Pest megyei kamarai llatorvos tagjt, hogy legyen jelen a kzgylsnkn, rszvtelvel s a feladatvllals mutatott aktivitsval tisztelje meg kztestletnket.

Javasoljuk, hogy a kzgylst megelzen - szkebb krben, az egyes jrsokban – kzsen gondoljtok vgig, kik(et) tartotok alkalmas jellteknek az egyes megvlasztand posztokra s feladatokra Emellett keresstek, vegytek fel a kapcsolatot a mostani tisztsgeket betltkkel a felmerl krdsek illetve tovbbi tjkoztats ignye esetn. Ebben mindannyiunk segtsgre szmthattok.

dvzlettel:

MOK Pest megyei szervezet vezetsge megbzsbl:

dr. Hirmetzl Gbor, titkr


Mellkelt dokumentumok:
valasztas_tisztsegek.doc

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál


Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu