Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hrek >>  Kamarai hrek

sszevezetses ebolts - 2017
Kamarai hrek
Tisztelt Kollgk!

A vonatkoz jogszably s kamarai szablyozs alapjn a MOK Pest megyei szervezete a Pest megyei Kormnyhivatal BI-val egyeztetve elksztette s elfogadta a 2017. vre szl, veszettsg elleni sszevezetses vdolts szervezsre indokolt Pest megyei teleplsek listjt.

Emlkeztetl: csak a csatolt listn szerepl teleplseken s teleplsrszeken lehetsges Pest megyben sszevezetses veszettsg elleni vdolts szervezse s vgzse.

Az elz vekhez hasonlan idn is szeretnnk kollgink figyelmt felhvni albbiakra:

  1. Az llatorvos sszevezetses eboltsra vonatkoz szndkt annak tervezett idpontja eltt legalbb 14 nappal, az sszevezets tervezett idpontjnak s pontosan azonosthat helysznnek megjellsvel, valamint a vrhatan oltsra kerl ebek szmnak megadsval, rsban kteles bejelenteni a terletileg illetkes jrsi fllatorvosnak s a MOK terletileg illetkes szervezetnek.
  2. A bejelentsre a vonatkoz kamarai szablyzat mellkleteit kell hasznlni. (!!! Egyb mdon, pldul e-mailben lert bejelentst nem ll mdunkban elfogadni. E-mailben beadott bejelents esetn a kitlttt mellkleteket az e-mailhez csatolva szksges beadni.)Krjk tovbb megadni, az sszevezetses oltson tervezett/becslt/vrhat oltsra kerl ebek szmt is (nagysgrendileg)

Felhvjuk tovbb kollgink figyelmt a kvetkezre is:

A Pest megyei Kormnyhivatal fosztlyvezet-helyettestl korbban kapott tjkoztats alapjn – egy korbbi kr e-mailben megkldsre kerlt, de jelen levlhez is csatoljuk – Pest megyben vrhatan s tervezetten 2017. prilis 1-15. kztt valsul meg a vrs rkk tavaszi veszettsg elleni tavaszi immunizlsi kampnya. Vonatkoz idszakban, illetve a vakcinzs megkezdstl szmtott 21 napig, a vakcinzott terleteken az illetkes jrsi fllatorvosok ebzrlatot s legeltetsi tilalmat fognak elrendelni, mely idszakban sszevezetses formban eboltst szervezni s vgezni nem lehet. Javasoljuk teht rintett kollginknak, hogy a pontos idpontokrl s terletekrl rdekldjenek a jrsi hivatalokban.

Mellkelt dokumentumok:

  1. Kormnyhiavatal levele vrs rka immunizlsi kampny tmban.
  2. Teleplslista 2017.
  3. 1/A. sz. mellklet bejelents.
  4. 1. sz. mellklet bejelents.
  5. EVEV szablyzat
  6. 2. sz. mellkletMellkelt dokumentumok:
1_ebzarlatok_tervezett_20170405.pdf
telepuleslista_Pest_megye_2017_vegleges.doc
veszettseg_1a_sz_melleklet_2011okt27tol.doc
veszettseg_1sz_melleklet_2011okt27tol.doc
veszettsegoltasi_szabalyzat_2011okt27tol.pdf
veszettseg_2sz_melleklet_2011okt27tol.doc


Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest megyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu