Magyar Állatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hírek >>  Kamarai hírek

Mócsy-díj - 2017. - MÁOK
Kamarai hírek
A 2017. február 24-én, az Állatorvostudományi Egyetem doktorrá avató ünnepi tanácsülésen kerültek átadásra a Magyar Állatorvosi Kamara kitüntetései.

A Magyar Állatorvosi Kamara által alapított Mócsy emlékérem évente kerül átadásra, melyet a MÁOK

"elsősorban a hazai gyakorló állatorvosok munkájának elismerésére, és az ezen a területen kiemelkedő tevékenységet felmutatók jutalmazására kívánja adományozni. A kitüntetés azon személyeknek adható, aki magánállatorvosi tevékenységet folytat vagy folytatott, és az állatorvos társadalom összérdeke céljainak elérésében, az állatorvosi gyakorlati munka végzésében, az állatorvostan-hallgatók gyakorlati képzésében elismert, eredményes munkásságot folytatott."

A MÁOK Pest megyei szervezetének vezetőségi javaslata alapján, a MÁOK elnöksége döntése értelmében az idei Mócsy emlékéremmel díjazott kollégánk dr. Kárpáti László (Csemő).

A rendezvényen Mócsy emlékérem kitüntetést kapott még dr. Bertóti Béla (Bicske) illetve az "Év állatorvosa 2017" című oklevelet dr. Simanovszky Zoltán (Budapest) állatorvos kollégánk.

Az elismerésekhez szeretettel gratulál a MÁOK Pest megyei szervezetének vezetősége.

Az Állatorvostudományi Egyetem Diplomaosztó Ünnepségének felvétele megtekinthető alábbi linken (a MÁOK díjainak átadása: 2:16:10-től): ITT.

(A mellékelt képeket készítette: dr. Perényi János.)

Hirlevél feliratkozás
BEJELENTKEZÉS


Regisztráció / Emlékeztető

MÁOK Pest megyei Szervezete 2100 Gödöllői Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 – 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu