Magyar Állatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Továbbképzések

Kómár napi visszatekintő – Zsargal az év Kómár díjasa
Továbbképzési hírek
Kedves Kollégák!

Szeretnénk köszönetet mondani Nektek, ill. Mindazoknak, akik résztvevői voltatok a XVIII. Kómár napoknak március 2-3-4-én. Külön köszönet az egyetemünknek, a közel 30 előadónknak, a Dr. Gál Sándor kerekasztal résztvevőinek, valamint a kiállítóinknak és a támogatóinknak, hogy segítségükkel idén is egy szakmailag nagyon gazdag 3 napos továbbképzést szervezhettünk!

Ezúton is gratulálunk az év Pest megyei állatorvosa díjhoz, a Kómár díjhoz Dr. Luvszandagva Dzsargalszajhan kollégánknak, vagy ahogy mindenki ismeri Zsargalnak!

Részletek a laudációból:

„Kedves Zsargal! Őszinte nagyrabecsüléssel és örömmel gratulálok ehhez az emberi és szakmai kvalitáshoz, amely alapján ezt a rangos kitüntetést – a Kómár díjat – kiérdemelted!”

„A rendelőben kizárólag kisállatokkal foglalkozik, páciensei nagy részben a „nyomottorrú” kutyafajták közül kerülnek ki. Zsargal leginkább kedvelt szakterületei a szaporodásbiológia, a szemészet, lágysebészet, bőrgyógyászat és az egészségügyi plasztikai beavatkozások. Munkája mellett folyamatosan továbbképzéseken vesz részt. Állattartóknak, tulajdonosoknak rendszeresen előadásokat szervez, és tart a felelős állattartás jegyében, ilyen például az évente megrendezésre kerülő „Brachycephal nap” is. Tanulmányait a mai napig folytatja, most éppen a kisállatgyógyász-szakállatorvos diplomát szerzett, amihez ezúton is gratulálunk!”

„Bárkivel beszéltem, aki ismeri őt, az nagyon szereti. Nemcsak nagyon okos (talán a legokosabb állatorvos, akit ismerek), hanem végtelenül kedves, mindig nagyon barátságos és derűs. Olyan műtéteket csinál elsősorban brachycephal kutyákkal , amit rajta kívül csak néhányan az országban.”

Zsargal laudációját a 2017. évi Kómár díjas, Dr. Kárpáti László írta és olvasta fel – a laudáció teljes szövege elolvasható: ITT

Az eddigi Kómár napokról szóló előadás megtekinthető: ITT.

Hirlevél feliratkozás
BEJELENTKEZÉS


Regisztráció / Emlékeztető

MÁOK Pest megyei Szervezete 2100 Gödöllői Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 – 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu