Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Tovbbkpzsek

Kmr napi visszatekint – dr. Bendzsel Dniel az v Kmr djasa
Tovbbkpzsi hrek
Kedves Kollgk!

A MOK Pest megyei szervezete s oktatsi bizottsga kpviseletben ezton szeretnnk ksznetet mondani minden rsztvevnknek, hallgatinknak s eladinknak valamint killtinknak s a tmogatinknak, akik segtsgvel immr XIX. alkalommal szervezhettk meg 3 napos tovbbkpzsi rendezvnynket a Kmr napokat.

Ezton is gratullunk az v Pest megyei llatorvosa djhoz, a Kmr djhoz Dr. Bendzsel Dniel kollgnknak!

dr. Luvszandagva Dzsargalszajhan – 2018 Kmr djasnak – rsa, amely elhangzott 2019.04.06-n az llatorvostudomnyi Egyetemen, a XIX, Kmr napokon.

Tisztelt Kmr csald, Tisztelt Elnk r!

Drga Hlgyeim s Uraim, Kedves Kollgk!

Nagy rm s megtiszteltets szmomra, hogy n mondhatom el a laudcit Dr. Bendzsel Dniel kollgmrl, abbl az alkalombl, hogy a Magyar llatorvosi Kamara Pest Megyei szervezete neki tlte oda az idei vben a legrangosabb djt.

A Magyar llatorvosi Kamara Pest megyei Szervezete s a Kmr-csald ltal alaptott Kmr-dj 2019. vi kitntetettjnek, az v Pest megyei llatorvosnak Dr. Bendzsel Dniel llatorvost talltk mltnak. Mlt Kmr professzor r emlkhez az alaptk egybehangz vlemnye alapjn, az llattulajdonosok s llatorvos kollgk ltal is elismert, az llatgygyszat terletn kiemelkeden vgzett szakmai s oktat munkja, valamint a magyar llatorvosok kzssgrt vgzett tevkenysgei s pldamutat kollegialitsa alapjn.

Mltn rdemli meg az elismers szavait, aki olyan szertegaz, meghatroz s lthat mdon van jelen az llatorvosi plyja sorn kitart lendlettel, energival s hittel a szakmnkban, mgis szernyen, tolakod agresszi nlkl.

Dr. Bendzsel Dniel a hazai llatorvoskzlet egyik meghatroz szemlyisge, gy szakmai berkeken, a Magyar llatorvosi Kamarn bell, mint az llattartk kztt, nem csak szakemberknt, hanem bartknt is, mint pldul a flek szerelmeseknt a hossz fleseket, a vizslkat imdja, tzen ve oszlopos tagja a Vizslatra szabadids kirndulsnak. Amikor Dani velk trzik hegyeken-vlgyeken t, mindenki nagy biztonsgban rzi a kutyjt, holott nem llatorvosi rendeljt viszi magval, hanem is trzknt csak vizslit. Az jelenlte, kedvessge, egy-egy j tancsa vderny a trz vizslsok szmra.

Dani az llatorvostan hallgatk s a fiatal kollgk kivl mentora, s a nagybets let kezdetn kikerlhetetlen tantmester. Mi sem bizonytja ezt jobban, mint kt kedves, llatorvos kollganm, akikkel egy csapatban dolgozunk. k mindig nagy szeretettel, tisztelettel s elismerssel beszlnek Bendzsel Danirl, s az rendeljben tlttt gyakornoki idkrl. Kollganim lelkiismeretes, munkjban pontos, precz orvosknt ismertk meg Danit, aki szvesen adja t elmleti tudst s gyakorlati tapasztalatt a fiatalsg szmra.

Dr. Bendzsel Dniel 2006-ban diplomzott a Szent Istvn Egyetem llatorvos-tudomnyi Karn, cum laude minstssel. Egyetemi tanulmnyai alatt a Hallgati nkormnyzat elnkeknt tevkenykedett 2004-2005 kztt. 2003-ban a nhai Dr. Gl Sndorral kzsen alaptotta meg a Hungarovet Informcis Hlzatot, amelyet j bartja emlkhez hen azta is lelkiismeretesen vezet. Egyetemistaknt orvoslsi szakmai gyakorlatt 2005-ben az Egyeslt llamokban, Indianapolisban tlttte. Az egyetem elvgzst kveten az USA-ban dolgozott baleseti, valamint nappali praxisban. Szabadidejben mintegy hsz rendelben fordult meg tapasztalatgyjts cljbl. Hazatrse utn kt vig Budakeszin, a Klapka llategszsggyi Kzpontban dolgozott llatorvosknt. 2009-ben, tbb ves elkszt munka eredmnyeknt megalaptotta a Hungarovet llatorvosi Rendelt, melynek jelenleg vezet llatorvosa.

Jformn a vilg sszes pontjn rszt vett szakmai tovbbkpzseken; Bukaresttl Varsn, Prizson keresztl Orlandig.

Az Egyetemnkn mind a gradulis, mind pedig a posztgraduliskpzseken oktat: pldul flszet fakultci, llatorvos menedzser szakllatorvoskpzs, s VetWebinar online kurzus, ahol is tbb tantrgyat oktat a kollgks egyetemistk szmra. llattartknak, s kutyatulajdonosoknak szervezett ismeretterjeszt s oktat kurzusokon rendszeresen tart eladsokat ugyanazzal a hvvel, mint llatorvos kollginak, gy a Magyar Kutys Akadmia eladssorozatain is.

Dr. Bendzsel Dniel az „Adjkrlapot!” mozgalom tletadja s frontembere, a MOK Praxisvezeti Tagozatnak elnke, a MOK llatorvos Specialista Bizottsgnak tagja. Tapasztalataival, tleteivel s munkjval sokat segt praxisban lv llatorvos kollgknak.

Ezidig szmos djat megkapott munkja elismerseknt:

  • 2014-ben – “SzIE llatorvos-tudomnyi Kar gyakorlati kpzsnek mesteroktatja” cm
  • 2015-ben - az v Plyakezd llatorvosa (Alpha Dj)
  • 2018-ban – Oklevl a 130 ves Magyar llategszsggyi Szolglat vfordulja alkalmbl

Sikernek kulcsa, hogy a hobbija a munkja, azon bell is a kutyk s macskk belgygyszata s flszeti elltsa. Elad, mt, j s antik szakknyveket gyjt, folyiratokat rendszeresen tanulmnyozza.

Szemly szerint n szoros szakmai kapcsolatot polok vele vek ta, szvesen ajnlom t fiatal kollgknak mint mentort s tantt.

Dani sikernek kulcsa, hogy a hobbija a munkja, s az ebbl fakad rmt, boldogsgot rzik s rtik pciensei, gyfelei s kollgi is. Ez az lethez s munkhoz val hozzllsa szmtalan boldog pillanatot eredmnyez. Ezen boldog pillanatok sorozata folytatdik, nemrgiben menedzser-szakllatorvos diplomt szerzett, de a legnagyobb rm az letben, hamarosan gyermeke szletik. Ehhez ezton is nagy szeretettel gratullunk!

Kedves Dani!

szinte nagyrabecslssel s rmmel gratullok ehhez az emberi s szakmai kvalitshoz, amely alapjn ezt a rangos kitntetst – a Kmr djat s a 2019. v Pest megyei llatorvosa cmet – kirdemelted!


Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál


Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu